Saturday, November 9, 2019

Следизборни/предизборни писания

Здравейте, вашият все още бивш шеф на блога има мъъъъничък проблем! Оказа се, че позицията ми била изборна и ще се явявам на избори през януари.

Тъй като съм в кампания обещавам ви при моя победа след изборите да четете много по-забавни истории, блогът да бъде ремонтиран със средства от европейска програма за развитие на виртуалната реалност, също така няма да ви обстрелваме с негативизъм и неприятни неща. Ако ме изберат за нов шеф на блога обещавам и да пусна блога в ХД формат, да построим велоалеи из блога, за да можете да четете публикации, докато се возите на колелетата си. Не на последно място ви гарантирам, че при моя победа:
1. цената на историите с думата хляб в тях ще остане по-ниска от цената на останалите публикации в блога.
2. няма да ви таксуваме с такса за пренос на смешките, с данък смет /дори историите да са пълен боклук/ и въобще каквито и да било такси.
3. ще взема мерки за демографския проблем на блога /не достатъчно големия брой читатели спрямо общият брой юзъри в Мрежата/.
4. всички стари истории ще бъдат ремонтирани и ще станат като нови поне за следващите 20 години! Ако ремонтните материали са на ниво, могат да издържат дори 40 години!
5. блогът по никакъв начин няма да навреди на зеленината и животинското разнообразие в Борисовата градина или която и да било част от страната.
6. най-важното обещание: ще проверя блога за наличието на скрити комунисти и ще им спра достъпа до блога!
Ето и някои по-маловажни обещания:
7. ще инвестирам в родните футболни истории в блога и броят им ще се увеличи спрямо досегашния. Също така ще наложа квота за местни футболни истории и истории за футболисти от ЕС, за да не се притеснявате от черногорски или други футболни истории, нахлуващи случайно в блога.
8. ще се грижа тук да няма проблем с расизма /или поне да не допускам английски журналисти да четат написаното.../
9. ще реформирам изборите за президент на Блогърския Физкултурен Съюз /ще пропусна абревиатурата заради опасения, че ще ме обвинят в ползване на запазени марки/ и няма да имате никакви съмнения в честността им. Също така ще променя избирателната система и за да няма оплаквания от избирателите, вече ще гласуват само онлайн ботове, които ще са проверени за крайни възгледи, липса на образователен ценз и други скрити лимонки.
10. ще ви оправя... настроението за неназована бройка дни. Според това колко време още мога да посветя на блога си.
11. блогът ще влезе във всякакви зони, съюзи и каквото там ви хрумне.
12. средният доход на блогърите у нас няма да се намали /поне не преди края на изборите/.
13. ще гласувам правило, според което Блекзит ще бъде невъзможен /бел. авт. Брекзит, но за блогове/.
14. ще правя екскурзии с автобуси по всяко време, само не и по време на изборите. Така няма да ни обвиняват /нас, в блога/ в изборен туризъм!
15. в блога няма да пишат едни и същи до болка познати ви анализатори и ще осигуряваме свобода на словото, граничеща със слободия.
16. ще взема мерки срещу презастрояването на блога и междублоговите пространства!
17. обещавам никой да не шофира пиян из виртуалните магистрали на блога!
18. гарантирам, че на ниво блог няма да има корупция. Ще публикувам най-смешните истории за съответния месец дори да идват от бедни разказвачи.
19. няма да ви размествам реда на каналите в цифровата телевизия с ъпдейти, за да не можете да ползвате списъка си с любими канали!
20. последно, но не по важност: ако в блога има истории за мачове на български футболни отбори в ЕКТ, ще забраня резултати като 0:6 например! Освен ако 6-те гола не са отбелязани от българския отбор.

Така, аз се оттеглям за тази вечер и ви пожелавам приятен уикенд! Прекарайте го с любимите си хора и дано в списъка на любимите да има поне един, който да не е телевизор, компютър или друго подобно устройство!

No comments:

Post a Comment