Sunday, November 13, 2016

Саниране на националния отбор по футбол

Понеже положението с националният ни отбор по футбол никак не е розово (въпреки победата над Беларус), реших да предложа няколко начина публиката да бъде отново развълнувана от неговите изяви:
1. Започва да участва в риалити, паралелно с мачовете. След всеки мач на отбора се правят номинации и един футболист се гони за постоянно от него. До няколко месеца риалитито на националния ще измести Биг Брадър от праймтайма.
2. За треньор на националите се назначава Едуард Йорданеску, но той запазва и работата си в ЦСКА. Това автоматично ще накара някои фенове на червените да гледат националния, за да му търсят недостатъци, други да го гледат,за да го защитават. Левскарите също ще се включат, за да обясняват колко е некадърен според тях. Останалите фенове или ще пропуснат или ще се включат в редиците на търсещите недостатъци.
3. Бербатов да се върне в националния. Отново ще се напълни с разбирачи на стадиона и телевизорите. Разпределението - подобно на описаното в точка 2.
4. Анита Мейзер да обещае, че ще утеши (вместо Николета Лозанова) нарочения за най-слаб играч в отбора след всеки мач. Народът ще гледа как се раздават на терена и ще злорадства.
5. Николета Лозанова да смени спорта и да нарочи волейболистите. Мисля, че няма нужда от повече разяснения по тази точка.
6. Слави Трифонов да проведе конкурс "Влез в националния отбор" за играчи, които не попадат в полезрението на агентите, т.е. треньора на националния.
7. Преди мач на националите Боби Михайлов да дава интервю, което да напомня на изявите му след мачовете. За доброто настроение на почивката ще се грижат "Титаните", а след мача - Сашо Томов и Вили Вуцов. През самия мач ще има игра с награди; на кого от играчите най-силно ви напомня интервюирания преди това полувреме.
8. Ники Михайлов и още някои други футболисти да окачат бутонките.
9. Назначават певицата Рени за доживотен съдия на мачовете на националите. Както и да завърши мача, тя раздава Нобелови награди за спорт на участвалите, а публиката се гордее с лауреатите (по патриотични подбуди).
10. Треньорът на националите обявява, че ще подаде оставка след най-гледания мач на отбора за тази кампания. Пак ще спестя разясненията.
11. Мачовете започнат да се провеждат в дискотеките. Така играчите ще победят и най-издръжливите си съперници.

Възможни са и други варианти, но засега се надявам, че в БФС ще се спрат на някой от посочените. Поздравявам всеки изгледал последния засега мач на националите с едно "Българи юнаци!" (защото си е юначество да изтърпиш играта им дори да им е вързало в резултата) и завършвам тази своя публикация.

No comments:

Post a Comment