Sunday, January 20, 2019

Несериозен хороскоп за 2019-та година

Здравейте, понеже по това време на годината знайни и незнайни астролози вече са ви обяснили какво ви чака през годината, понякога дори какво го чака света, а ние някакси пропускаме този момент авторът на блога реши, че няма защо да не се пробва. В най-добрия случай астролозите ще ахнат пред уменията му, в най-лошия - ще се нареди до хората, които постоянно лансират поредната дата за края на света. И в двата случая нищо особено не е станало!

И така, ето ги нашите предсказания за годината! Първо тези, които важат за България:
1. Хората, които имат трудов договор, ще ходят на работа според работното си време.
2. Богатите ще продължат да харчат така, че да разстройват околните. Бедните пък ще продължат едва да свързват двата края.
3. Необвързаните и търсещи жени ще търсят мъж. Останалите необвързани жени няма да търсят. Същото важи и за мъжете. По-бедните и по-грозни, лишени от мускули мъже вероятно пак ще останат сами. Същото важи за жените, които не се вписват в стереотипите на мъжете.
4. Авторът на този блог ще продължи да се вясва по график, известен само на хората, можещи да изчислят рандъм число.
5. Ще има избори. Пак ще спечелят същите, дето масовката разправя, че уж не гласува за тях.
6. Уж ще гледаме български футбол. Накрая ще си останем с поредното пиянско залитане на Боби Михайлов пред камери и новият-стар шампион. Националите пак ще покажат, че доброто им представяне е било временно.
7. Цените и данъците ще поскъпват. Очаквайте бомбастично увеличение на пенсиите с 0,00000005%!
8. Едни хора ще се разболяват, други ще се излекуват.
9. Точките тук ще надхвърлят 30 /общо в категориите/!
10. бТВ пак ще чисти за един ден, докато останалите мърсят през останалите над 360 дни.
11. Поредният хипер-ултра-мега невероятен турски сериал ще започне по телевизията, заедно с американски хитове с по 13-15 епизода и с.точно един сезон, които са спрени след първи сезон.
12. Никой няма да вземе 100-те хиляди в "Стани богат".
13. Отново ще слушаме колко страшни били комунистите като отговор на критиките към властта. В резултат много приказки и нищо съществено за електората. Пак ще ни обясняват, че живеем добре, богато и даже сме задминали германците отвсякъде. Меркел затова се отбива често - да краде идеи.
14. Ще има още някоя пребита женица от чужденец в родните курорти. После ще слушаме, че туристите са своенравни и не трябвало да им се сърдим дори да изнасилят всички в хотела /без оглед на пола им/.
15. Родните хейтъри ще успеят да отговорят със злоба дори на "Обичам всички", написан от неизвестен идеалист в Интернет.
Сега прогнози за чужбина:
1. Пак ще има скандал с Русия. Този път например лично Путин ще е бил видян да се промъква покрай Бъкингамския дворец с някакво странно на вид шише. След краха на Новичок на шишето вероятно ще пише Старичок /подобрена версия на Новичока/.
2. Гърция и Македония ще намерят нов повод за скандали след края на сагата за името.
3. Хакерите ще успеят да хакнат клавиша "Ентер" и при натискането му от вас ще крадат какви ли не данни.
4. Отново ще четем колко лош бил Тръмп дори когато същият просто е казал "Добър ден" на някого.
5. ПСЖ пак ще стане шампион в страната си.
6. Поне веднъж родните медии ще ни покажат бой в парламент на чужда държава. Залагам на Кипър - няма само африкански и близкоизточни страни да гледаме, я!
7. Минимум един скандал с българин в чужбина, описан от 99,9% от нашенците като "Страшно се изложихме пред чужденците", докато същите дори не са забелязали събитието покрай техните си драми.
8. След кравата Пенка тази година овцата Стоянка ще напусне ЕС и после ще се върне - събитие, достойно да бъде отразено от поне 20 телевизии и бонус коментар в европейския парламент.
9. Светът пак "ще свърши" на произволно избрана дата /до същата се е стигнало след петсекунден размисъл от човека, родил тази теория/. На следващия ден след датата светът ще му се смее.
10. Ще има нови конспирации, носещи се из Интернет. Личното ми предположение е, че ще ни обяснят как Глобалното затопляне се дължи на факта, че от другата страна на доказано плоската ни планета някой разпръсквал Кемтрейлс по нареждане на извънземни от неназована планета. Но си признавам, че шансът да позная тук е около 0,002%.
11. Фейсбук ще се замеси в поне още един скандал.
12. Очаква се поредната стрелба в американско училище. Стрелецът този път вероятно ще е на пет месеца, което ще е нов рекорд.
13. Медиите ще ни залеят с невероятни новини като "Учените откриха, че мъжете са виновни за всички болести, феминистките по света обещаха да им простят, ако същите станат хомосексуалисти и спрат да закачат жени".
14. Ще се появи азиатски фенклуб на автора на този блог. По-късно ще се окаже, че са го объркали с Джим Кери.
15. Холивуд ще продължи да бълва филми. Ще се раздават "Оскари".
16. Ще четем постоянно за Илон Мъск - световния еквивалент на Григор Димитров, за когото се пише дори тогава, когато няма какво ново да се каже. Важното е новини да се публикуват! То и аз на този принцип написах днешната прогноза, защото рекламодателят ми "Нема такава фирма" се сопна, че съвсем съм зарязал блога.

От тези 31 прогнози една вече се сбъдна /номер 9/. Тръпнем в очакване да видим какво ще стане с останалите 30! До скоро!

No comments:

Post a Comment