Wednesday, March 21, 2018

Поредният ГАДател

Не знам кога мина един месец от предишната ми публикация. Ако се чудите за конкурса, небивалия интерес ме принуди да наема 10-на души, както и две кучета, за да пресеят добрите истории от не толкова добрите. Първите ще ги публикувам, когато са готови, а вторите ще бъдат продадени на журналисти или писатели, изпаднали в творческа криза.

Какво ще разказваме днес ли? Време е да стартирам малка услуга срещу неимпулсен телефон (повтарям, няма импулси, то и телефон няма, ама карай!). Само веднъж в годината на специална дата ще предсказваме бъдещето на 10 случайни човека. Днешната дата е избрана, защото сборът на 20 е 2. И понеже нищо не е нагласено, ето ги случайно избраните от мен:

1. Авторът на блога - каква случайност, не го очаквах! Добре, авторът на блога ще продължи да бъде най-забавния блогър, който още не е отворил собствен влог (не го бъркайте със спестовен влог). Напук на световните тенденции той ще забогатее от блога си, но късно, защото на първо време ще харчи пари с шепи за обожателките си или поне за някоя от тях (първата, която си поиска нещо). Към момента парите са от Монополи, ама пак сме навити да харчим, ако някой магазин ги приема!

2. Гинка от Пазарджик - хм, какво напълно случайно попадение! Леля Гинка ще продължи да пазарува. Ще стане собственичка на Билла и Кауфланд (обединявайки ги в БилЛанд), Фолксваген (първата ѝ работа ще е да забрани тестовете върху хора и животни, защото има къде да ги тества - магазина от предишната покупка). Също така парите ѝ ще стигнат за световен мир, 5 конкурса Мис България, два Мис Лесичери и един Мис Ореш. Конкурсите ще продължат като един под новото име Мис България-ЛЕШ! А световният мир ще почака, защото ще се появят въпроси откъде е намерила пари за него и дали някоя оШфорка не стои зад тази покупка, което ще активира медии и политици по цял свят.

3. Неизвестна тийейджърка, купуваща си билет от Националната лотария точно сега: ще си остане бедна. Има ТВ жребий. :(

4. героите от "Дързост и красота" - докато рейтингът е на ниво, децата на Брук и Форестърови ще се забъркват с децата на Сали Спектра,  ще станат внуци на възкръсналата отново Карълайн и ще печелят луди пари, оправдаващи лукса, в който живеят.

5. бъдещата дъщеря на Парис Хилтън - ще се снима като майка си още от бебешка възраст (доказателство в бебешкото ѝ албумче).

6. доктор Хаус - какво бъдеще, бре? Сериалът свърши! Закъснели сте с въпроса - можех да ви предскажа сезоните между втори и финалния, ама вече няма смисъл.

7. баба Гицка - след като знайни и незнайни мародери ограбиха бабата чрез напълно стандартни финансови операции, ще чуем как пенсията на бабата е повлияна и от: урагана във Флорида, сушата в Таити, срива на биткойна, следващото участие на ЦСКА или Левски в ЕКТ, както и мистериозната кабеларка Хикс Златоград, която ще пиратства новите канали на БНТ, когато ги пуснат.

8. телевизията като цяло (не е човек, но получих инфо) - ефирната у нас ще запази вида си, останалата ще отстъпи място на Интернет стриймовете, докато хакерите намерят начин  да пускат омразни ви реклами по вашия нов Ултра-Хипер-Мега-ХХЛД телевизор. Тогава прогресивен българин ще предложи на всички да минат към телевизори с кинескоп, където хакерите няма да могат да пускат нищо и ще се наложи да търпим само стандартната 15+ минутна рекламна пауза на телевизиите.

9. фалшивите новини (пак не е човек, но не винаги получаваме инфо за хора) - ще нарастват. Все пак ако ви кажат, че жена ви ви изневерява със съседа, е фалшива новина. Ако ви кажат, че ви е вярна, това е самата истина.

10. момичето, което в момента пише коментар за това колко се възхищава на блога ми и как не може без него - обещах 10 предсказания, но не е коректно да правя публични предсказания за бъдещата си съпруга, затова ви спестявам номер 10. Следващия път 11, ако не се окаже петък 13-ти, четвъртък 15-ти, нечетно или четно число от месеца.

Както видяхте нашите предсказания са напълно верни и няма лъжа, нито измама! Ако се чудите как забогатяваме, имаме договорка с производителите на монитори. Пишем дълги истории, хората се морят да ги гледат и искат да предпазят очите си, а те измислят някакъв начин. Туитовете имат ограничение, ние - не! До скоро, уважаеми читатели (и ти, неуважаеми Стамате, който постоянно натяква, че блогът бил сух, смешно-истеричен и лишен от смисъл)! Надяваме се да ви виждаме още дълго време (не важи за Стамат)!

No comments:

Post a Comment